Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en iyi bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve hizmetlevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında binada bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kullanılacak şahıs sayısı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın vakaları biröte yapıda en sık zıtlaşılan ve önemlice tehlikelere minval harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya esaslı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Bu yüzden yangın kapısı özellikle çok birimli şifahane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Branş dokumasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Fasılaç park yeri bulunamadığı midein 500 metre sırtında kapıyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güçlü Satış ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page